2008-07-09

LUNCH

Igår var jag och mamma runt på lite ärenden, bl.a inne på coop extra, där jag mötte en väldans glad Linn. Jag har inte berättat, men jag blev av med mina nycklar i förrigår, mitt toppen humör dog totalt på direkten. Jag är en "ordning och reda" person, och då hör detta inte till, därför fick jag panik. Men när vi satt i bilen igår, "ojsan" säger mamma och kollar på mig. mm, så efter att ha vänt upp och ner på soptunnor, sprungit i regn med tårar ner för min kind (som inte märktes, eftersom regnet gjorde att jag såg ut som ett monster ändå) så låg mina nycklar, i bilen!

Hem till Fredrik vid sex tiden igår, där bl.a christel, jenny, karro, tina satt. Jag ställde in min lilla överasknings bakelse i kylen och därefter socialisera mig med resten. Vid halv nio kom Fredrik från träning. Våt och gräsig som han var. det blev en lång dusch innan vi såg på Step up!

Jag tog bussen hem vid nio imorse, härhemma blev det frukost. Vid hav tolv kom mamma och hennes kollega och hämtade mig. Vi åt lunch på Fleninges Gästgivargård (citron/mandel "marinerad" fisk med nypotatis och vittvinsås) MUMS!

Nu ska jag rymma upp och göra det fint här hemma. Sedan blir det jag vid förarsätet igen och ikväll ska jag, mamma och Fredrik till dunkers och lyssna på brasiliansk musik.

Inga kommentarer: